Gewenste inkomen afstemmen

Ga je meedoen met SamenGeschikt, dan stemmen we het door jou gewenste inkomen met je af. Daarbij kijken we samen naar je inkomen uit onderneming en wat je echt nodig hebt. Dat klinkt moeilijk, maar het valt reuze mee. Lees er hieronder meer over.

Waarom stemmen we je inkomen af?

Omdat de we hebben gemerkt dat de meeste mensen graag even willen sparren over hoe ze het inkomen bij arbeidsongeschiktheid moeten bepalen. En ze willen graag weren of ze wel aan de criteria voldoen. In jou belang en dat van alle andere leden vragen we informatie van je over je inkomsten. Zo controleren we samen of het inkomen dat jij kiest, niet hoger is dan 80% van jouw (verwachte) inkomen uit  onderneming. Zo weet iedereen zeker dat er geen ongezonde prikkel is om je ziek te melden als je niet echt ziek bent. Zelf eerst even checken kan hier.

Wat willen jullie dan allemaal weten?

Het moet natuurlijk allereerst een leuk kennismakingsgesrpek gesprek zijn! Want we zijn altijd nieuwsgierig naar jouw onderneming. En zijn collega ondernemers. Wat we willen zien is een inschrijving van de KvK. En cijfers waarmee jij kunt laten zien wat het inkomen uit jouw onderneming is. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan je jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting, enzovoorts. Maar ben je starter dan heb je deze gegevens nog niet. Maar je heb misschien al welopdrachten,  een uurtarief en, als je die al hebt, je eerste BTW-aangifte(s). We denken nooit in zwart-wit scenario’s. Wij zijn ook ondernemer en weten hoe het werkt.

En hoe pakken we dat dan aan?

Heb je een afspraak gemaakt, dan bellen we je op het afgesproken tijdstip. Via Teamviewer (een programma dat je gratis kunt downloaden) maken we op afstand verbinding met je. We kijken dan samen naar jouw cijfers zonder dat je ons iets hoeft te mailen of iets hoeft te uploaden.
Natuurlijk blijft alle informatie onder ons. Wij hebben een geheimhoudingsverklaring getekend. Wil je persoonlijk contact, face-to-face? Dat kan ook, bij ons op kantoor of bij jou.