Wij zijn geen Broodfonds

Een broodfonds is slechts een merknaam. Anders dan ons product.

We zijn dus geen Broodfonds.

Een broodfonds is een heel ander product dan dat van Samengeschikt. Wil je een alternatief en heb je geen zin in een clubje waarbij je onderling moet vergaderen? Dan ben je hier op de juiste plek.

Waarom is SamenGeschikt beter dan een Broodfonds?

Alles wordt professioneel geregeld. Denk aan een overzichtelijk dashboard waarop je precies ziet: hoeveel er de afgelopen maand is uitgekeerd, welke kosten worden gemaakt, welk bedrag jij hebt gespaart (hoe groot jouw eigen buffer dus is). Hier kun je dus zelf alles regelen en inzien.

Wij kennen ook geen wachttijd om in te stappen. Iedere eerste van de maand kun je meedoen. Meldt je aan en je doet direct mee van de eerstvolgende nieuwe maand.

Je bent bij ons anoniem. Leden hoeven niet verplicht onderling contact te onderhouden.

Een onafhankelijke Arbodienst beoordeelt en steunt bij ziekte. Beoordeling vind plaats op basis van onze principes. Namelijk: ziek is ziek! Kun jij jouw beroep niet of niet meer volledig uitoefenen dan heb je gewoon recht op een uitkering.

Bij een broodfonds bedraagt de maximale uitkering € 2.500,- netto per maand, bij Samengeschikt kan dit afhankelijk van jouw inkomsten oplopen tot 4000 euro.

Je wordt lid van de vereniging maar hoeft geen bestuurstaken uit te oefenen dat wordt voor je gedaan door een professioneel team.

Wil je meer weten over ons broodfonds alternatief? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden!