Arbodienst

Als je lid bent van SamenGeschikt en je bent arbeidsongeschikt, begeleid onze arbodienst, Bureau Streefkerk, je. Zij beoordelen jouw situatie en begeleiden jouw re-integratie. Zo sta je er niet alleen voor je doet het samen met hen.

Beoordeling én begeleiding

Je moet er natuurlijk niet aan denken. Maar het kan jou ook gebeuren: je wordt ziek en moet je ziek melden. Je staat er gelukkig niet alleen voor met SamenGeschikt. Een casemanager van onze arbodienst (bureau Streefkerk), neemt contact met je op na jouw melding. Je maakt samen met hem of haar een inschatting van de ernst en de duur van de situatie.

Daarna beoordeelt een BIG-geregistreerde verzekeringsarts wat er met je aan de hand is. Een arbeidsdeskundige bepaalt dan samen met jou de mate van arbeidsongeschiktheid en de eventuele mogelijkheden. Wellicht kun je met een paar aanpassing toch nog een paar uur werken.

Uitgangspunt is altijd dat jij als ondernemer weer aan het werk wilt. Als de inzet van re-integratie bevorderende middelen daarbij helpt, adviseren zij SamenGeschikt daarover. Het kan zijn dat je dan naast en/of in plaats van schenkingen hulpmiddelen krijgt om toch weer snel aan de slag te gaan.

Voorkomen is beter dan……

Je voorkomt het veel liever dat je ziek wordt. Gezond leven, goed voor jezelf zorgen, aandacht voor veilige werkomstandigheden en af en toe even stilstaan, kunnen je daarbij helpen. Uiteindelijk is dat jouw eigen verantwoordelijkheid. Maar we willen jou daarbij gaan helpen met een aanbod speciaal voor SamenGeschikt leden. Binnenkort komen we met een speciaal programma.

Over Bureau Streefkerk

“Samen aan het werk!” is het motto van Bureau Streefkerk. Hun aanpak is oplossingsgericht, flexibel en pro-actief. Hun professionals zijn deskundig en geregistreerd. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in Verzuimsignaal dat aan alle privacy eisen voldoet.

meer weten over Bureau Streefkerk 

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamenGeschikt.nl. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.