Open jouw SamenGeschikt rekening

Bunq is een moderne bank. Je regelt alles via de bunq app op jouw smartphone. Het is misschien even wennen. Maar jouw SamenGeschikt rekening bij bunq kent veel voordelen. Je opent de rekening in 10 minuten, machtigt ons in 1 minuut en jij ziet altijd alle mutaties op je rekening door de meldingen die je van bunq ontvangt. Dat is duidelijk, transparant en zeker. En daar houden wij van.

Het kan in 10 minuten

bunq is een moderne bank en maakt het leven makkelijk (zeggen ze zelf :-)). Het openen van de bunq rekening kan binnen 10 minuten, je moet hiervoor een smartphone gebruiken. Een overzicht van de kosten van een account bij de bunq bank vind je hier. Op dit moment zijn de maximale kosten voor je bank account bij de bunq € 2,99 per maand. Wil je geld besparen met bunq lees dan dit artikel.

Stappen:

  1. Download de app (je krijgt een link).
  2. Maak een account aan (het is een bank dus je moet je identificeren/verifieren).
  3. Machtig de penningmeester van de vereniging op je bankrekening.
  4. Maak je saldo in orde.

Wanneer je mee gaat doen krijg je na de afspraak om je inkomen af te stemmen automatisch een e-mail met ook een link naar een pagina van het Servicebureau met een handleiding.

Heb je ergens hulp bij nodig? Aarzel niet ons te bellen.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamenGeschikt. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.